logo The Ostrich, African CateringThe Ostrich, African Catering
foto

Waarom Afrika?                                                                                                                   

Vele reizen door Afrika hebben ons telkens weer inspiratie gegeven met een blijvende passie voor de Afrikaanse muziek en cultuur. Deze belevingen, passie en solidariteit voor Afrika willen we dan ook graag met u delen.

Al meer dan 30 jaar zijn wij actief in de horeca en gespecialiseerd in Afrikaans eten en drinken. Vanaf heden zijn wij met The Ostrich ons gaan richten op het realiseren van spraakmakende exotische feesten en activiteiten. Samen met een breed Afrikaans netwerk verzorgen wij voor iedere gelegenheid maatwerk. Van grote evenementen en personeelsfeesten tot intieme familiebijeenkomsten alles op zijn Afrikaans.

Wij beschikken over een groot assortiment aan decoraties, kunst, verschillende bands en dj's. De catering kunnen wij ook geheel verzorgen.
Tevens doen  we er alles aan om van uw feest een succes te maken en zo bieden we verschillende Afrikaanse artiesten een nieuw podium.

Iedere wens wordt afgestemd op uw gezelschap en budget. Onze unieke sfeer en oog voor detail samen met gastvrije medewerkers maken van uw uitje een onvergetelijke belevenis.
 
The Ostrich probeert zo veel mogelijk met fair trade- en biologische producten te werken van kleinschalige boeren met een hoge kwaliteit.